Altında satış uyarısı

Altında satış uyarısı
Emtialar konusunda uzman isim İslam Memiş, altın fiyatlarında kar satışlarına dikkat çekti.

ABD Merkez Bankası'nın (Fed) para politikasının sıkılaşma sürecinin sona erdiği ve önümüzdeki yıl faiz indirimine geçebileceği beklentilerinin güçlenmesi, altın fiyatlarını tarihi zirveye taşıdı.

Emtia Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altınla ilgili görüşlerini Twitter hesabından şu şekilde paylaştı:

“Altın bu yıl da şampiyonluğu kimseye bırakmadı. Ons 2.075 dolar, gram altın 1.977 lirayı test etti. Diğer uyarılarımda olduğu gibi 2.080 $ kâr satışına hazırlıklı olmak gerek.

Kısa vadeli kâr satışı ve dinlenme devamı yeni rekorlar. 2023’e 1.115 lira seviyesinden başlayan gram altın, bugün 1.977 liraya yükseldi. 11 ayda gramında 862 lira. Bist de 8.490 puandan çıkıp altın pozisyonu almış olanlar iyi karardı. Tebrikler.

Aralık ayında takip ettiğim bant aralığı 1.980-2.080 dolar aralığı. 2.000 dolar seviyesini görünce tekrar yorumlamakta fayda var. Belki 20 dolar riskini almayız. Elimizdekini tutup ilave için fırsat kolluyoruz.

BORSA GÜLDÜRÜR

2024’ün ikinci çeyreğine kadar sık sık ‘Altın fiyatlarında yeni rekor’ haberleri göreceksiniz. Gümüş, takip eder. Euro, doları ezer. Borsa, güldürür. Dolar, öldürür. Toprak, zengin eder."

Kaynak:F5 haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.