Altınkaynak Umre çekilişi yapıldı

Altınkaynak Umre çekilişi yapıldı
Kuyumculuk ve mücevherat sektöründe lider isimlerden olan Altınkaynak Konya mağazasının düzenlediği umre programının çekilişi yapıldı.

Düzenlediği kampanyalar ve sunduğu özel indirimlerle dikkat çeken ve beğeni toplayan Altınkaynak, 399 TL’lik alışveriş yapan ve çekilişe katılan müşterilerinden 10 şanslı ismi Fay Turizm güvencesi ile 16 Kasım-23 Kasım tarihleri arasında 1 haftalık VİP Umreye götürüyor.

Altınkaynak Konya mağazasında noter huzurunda gerçekleşen çekilişle VİP Umreye gitme hakkı kazanan 10 şanslı müşteri belli oldu. Heyecanlı geçen çekilişte 10 asil ve 10 yedek isim belirlendi. Asil listede: Hasan Güngör, Hanife Durgut, Mumine Özbekoğlu, Nefise Gök, Gazi Özden, Mevlüt Özbardakçı, Sümeyye Kara, Halil Tofan, Saliha Hızım ve Fatma Zehra Korkmaz yer alırken; yedek listede ise Sait Yaltırak, Murat Taşdelen, Hüseyin Naz, Mehmet Ali Kocayiğit, Rahim Ceylan İnşaat, Şükrü Kurt, Baykan Ebret, Halil Ertutar, Sultaniye Sert ve Fatih Yılmaz isimleri yer aldı.

Altınkaynak olarak önemli bir kampanyayı düzenlemekten mutlu olduklarını söyleyen Altınkaynak Kuyumculuk Mücevherat Bölge Müdürü Satılmış Kozan, hayırlı bir kampanya dönemi geçirdiklerini söyleyerek, “Bizi tercih eden ve alışverişini bizden yapan müşterilerimize teşekkür anlamında bu kampanyayı düzenledik. Çok ta iyi yaptık. Gönlümüz ister ki her alışveriş yapan müşterimizi götürelim ancak bu süreçte 10 kişi ile başlamak istiyoruz. İmkanlarımız dahilinde ileriki yıllarda bu sayı artabilir. Kutsal beldelerin verdiği huzur anlatılmaz yaşanır. Biz de bunda vesile olmak istedik” dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.