Altınordu, Afyonkarahisar Kampını Tamamladı

Altınordu, Afyonkarahisar Kampını Tamamladı
- Teknik direktör Eroğlu:"Lige hazır girmek istiyoruz"


İZMİR (AA) - Yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Afyonkarahisar kampını tamamlayan TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, sezona hazır olarak girmek istediklerini bildirdi.

Eroğlu, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, Afyonkarahisar'daki ikinci hazırlık karşılaşmasında dün TFF 2. Lig ekibi Keçiörengücü ile karşılaştıklarını, 2-1 yenildikleri müsabakada zaman zaman istediklerini yaptıklarını kaydetti.

Eksiklerini görme anlamında iyi bir maç olduğunu belirten Eroğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Hücum anlamında girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik ancak 90 dakikaya baktığımızda iyi mücadele ettik. Geri düşmemize rağmen oyundan kopmadık ve rakip de bize karşı iyi direnç gösterdi. Bu tip maçlarda yaşayacağımız sıkıntıları gidermemiz gerekiyor ki ligde bunun sıkıntısını yaşamayalım. Buraya gelirken hedefimiz maç oynamaktı. Tesis anlamına beklentimizin altında kaldı. Stat atmosferinde oynamamız gereken maçları yan sahalarda oynadık, bu da oyunumuzu etkiledi. Süper Lig ekiplerinden Göztepe ve Akhisar Belediyespor ile son provaları yaparak lige hazır girmek istiyoruz."

Afyonkarahisar kampını bugün yaptığı yenileme antrenmanıyla tamamlayan Altınordu, hazırlıklarını yarın kendi tesislerinde yapacağı tek idmanla sürdürecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.