Altınordu bu sezon 10. sırada kaldı

Altınordu bu sezon 10. sırada kaldı
PTT 1. Lig'de geçen sezonu 54 puanla 7. sırada tamamlayan İzmir temsilcisi, 44 puana ulaştığı 2015-2016 sezonunda kendisine 10. sırada yer buldu

İZMİR (AA) - PTT 1. Lig'de sezonu Karşıyaka galibiyetiyle tamamlayan Altınordu, 44 puana ulaştığı sezonu averajla 10. sırada bitirdi.

34 haftalık maratonda on birer galibiyet ve beraberlik ile 12 yenilgi alan Altınordu, 39 gol atıp kalesinde 43 gol gördü. Kadrosunda yabancı oyuncu bulundurmayan ve ligin en genç ekibi olan Altınordu sezonu 44 puan ve averajla Samsunspor'un ardından averajla 10. sırada tamamladı.

Dış sahada topladığı 21 puanla en başarılı 7. ekip olan Altınordu, kendi evinde ise 23 puan kazandı.

Göksu Türkdoğan'ın 10 golle en skorer isim olduğu İzmir temsilcisinde Cengiz Ünder 6, gelecek sezon takımda yer almayacak Murat Yılmaz ise 4 gol kaydetti.

Sezon boyunca PTT 1. Lig'de teknik direktör değişikliği yapmayan tek takım olan Altınordu, Hüseyin Eroğlu yönetiminde 4. sezonunu geride bıraktı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.