Altınordu iç sahada 9 maç sonra kazandı

Altınordu iç sahada 9 maç sonra kazandı
PTT 1. Lig'de kendi evinde 9 müsabakadır kazanamayan Altınordu, İzmir'de konuk ettiği Kayseri Erciyesspor'u mağlup etti

İZMİR (AA) - PTT 1. Lig'de konuk ettiği Kayseri Erciyesspor'u 4-2 yenen Altınordu, kendi evinde 9 maç aradan sonra sahadan 3 puanla ayrıldı.

Ligde geçen hafta deplasmanda Alima Yeni Malatyaspor'u yenerek 9 maç aradan sonra sahadan galibiyetle ayrılan Altınordu, bu hafta da Kayseri Erciyesspor'u yenerek iç sahadaki kötü gidişini sonlandırdı.

Kendi evinde en son 11. haftadaki Denizlispor maçını kazandıktan sonra iç sahada çıktığı 9 maçta galibiyet elde edemeyen ve bu müsabakalarda 5 beraberlik, 4 yenilgi alan Altınordu, iç sahadaki 3 puan hasretini bitirdi.

Bitime 3 hafta kala puanını 41'e çıkaran Altınordu, az da olsa ilk 6 umutlarını sürdürdü.

Ligin ilk devresinde rakibine 4-1 mağlup olan İzmir temsilcisi, rövanşı da almış oldu. Bu sezon gol atmada sıkıntı yaşayan Altınordu, 4-2 kazandığı Adanaspor maçının ardından Kayseri Erciyesspor karşısında da 4 gol birden buldu.


- Göksu Türkdoğan'dan 2 gol


Geçen hafta Alima Yeni Malatyaspor karşısında takımının tek golünü atan Göksu Türkdoğan, Kayseri Erciyesspor'a attığı 2 golle, bu sezon 8. golüne imza attı. Golcü oyuncu 1461 Trabzon maçında da 2 gol birden kaydetmişti.

Altınordu'nun genç oyuncularından Cengiz Ünder 5. golünü atarken, Arif Morkaya ise bu sezon ilk gol sevincini yaşadı.


- Kayseri Erciyesspor'un umutları azalıyor


Haftaya 26 puanla düşme hattında giren Kayseri Erciyesspor, ligde 6 maçtır kazanamıyor. Üst üste 4. yenilgisini alan Kayseri temsilcisinin son 15 müsabakada sadece 1 galibiyeti bulunuyor.

Henüz 22. saniyede takımının ilk golünü atan Atiemwen, Kayseri Erciyesspor'la 2. maçında golle tanıştı. PTT 1. Lig'de bu sezon Adana Demirspor'dan Pote, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan Gökhan Sazdağı ile Multigroup Alanyaspor'dan Sinan Özkan ilk dakikalarda takımlarını öne geçirmişlerdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.