Altınordu Kulübü Başkanı Özkan:

Altınordu Kulübü Başkanı Özkan:
"Asıl hedefimiz tamamı kendi öz kaynaklarımızdan yetişen çocuklarımızın forma giydiği A takım ile Süper Lig'de mücadele etmektir"

İZMİR (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu'nun kulüp başkanı Seyit Mehmet Özkan, "Asıl hedefimiz tamamı kendi öz kaynaklarımızdan yetişen çocuklarımızın forma giydiği A takım ile Süper Lig'de mücadele etmektir" dedi.
Altınordu Kulübü'nden yapılan açıklamada, Güzelyalı Rotary Kulübü'nün konuğu olan Özkan, burada yaptığı konuşmada, Altınordu'nun 72 bölgedeki futbol okullarında 5 binin üzerinde çocuğun eğitim gördüğünü belirtti.
"İyi birey, İyi vatandaş, İyi futbolcu" sloganları çerçevesinde geleceğin yıldız adaylarını yetiştirmek için yola çıktıklarını bildiren Özkan, şunları kaydetti:
"Asıl hedefimiz tamamı kendi öz kaynaklarımızdan yetişen çocuklarımızın forma giydiği A takım ile Süper Lig'de mücadele etmektir. Altınordumuzda eğitim gören çocuklarımıza her türlü imkanı sunmaya çalışıyoruz. Bunun için gerek ulusal, gerekse uluslararası turnuvalar düzenleyerek, çocuklarımızın vizyonunu da geliştirmeye çalışıyoruz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.