"Amadeus" Ve "No Man’s Land" Oyunları Sanatseverlerle Buluşacak

"Amadeus" Ve "No Man’s Land" Oyunları Sanatseverlerle Buluşacak
İSTANBUL (AA) - National Theatre Live iş birliğiyle, Londra’nın en önemli tiyatrolarında sergilenen "Amadeus" ve "No Man’s Land" oyunlarının kaydı,...

İSTANBUL (AA) - National Theatre Live iş birliğiyle, Londra’nın en önemli tiyatrolarında sergilenen "Amadeus" ve "No Man’s Land" oyunlarının kaydı, Salon İKSV'de perdeye yansıtılarak sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

"Amadeus" ve "No Man’s Land" oyunlarının, sahnelendiği salondaki en iyi koltuğun bakış açısından yapılan ve özenle kurgulanan kayıtları, sanatseverlerle buluşacak.

Oyunlardan ilki olan"Amadeus", genç, hırslı ve kesinlikle bir dahi olan Wolfgang Amadeus Mozart’ın, müziğin başkenti Viyana’ya gelmesiyle gelişen olayları, sahneye taşıyor.

Amadeus, yüksek çözünürlüklü kaydıyla 27 - 28 Mart tarihlerinde kurulacak beyaz perdede izleyici ile buluşacak.

İngiliz tiyatrosunun usta oyuncuları Ian McKellen ile Patrick Stewart’ın başrollerini üstlendiği No Man’s Land oyunu ise yüksek çözünürlüklü kaydıyla, 3 - 10 -11 - 17 ve 24 Nisan’da gösterilecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.