Amasya Taşova YİBO Antrenörü Günal:

Amasya Taşova YİBO Antrenörü Günal:
- "Akçaabat Tütünspor maçını kazandığımız takdirde puanımız 30 olacak ve bu sonuçla ligde ilk 5'te yer almayı garantileyeceğiz"


AMASYA (AA) - Erkekler Hentbol Süper Lig'de hafta sonu sahasında Akçaabat Tütünspor'la karşılaşacak Amasya Taşova YİBO'nun antrenörü Hakan Günal, bu karşılaşmayı kazandıkları takdirde puanlarını 30'a yükselteceklerini ve ligde ilk 5 sırada yer almayı garantileyeceklerini söyledi.

Günal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye Kupası çeyrek final ikinci maçında Trabzonspor'la karşılaştıklarını anımsatıp, hakemlerin gösterdiği kötü yönetimin, elenmelerine sebep olduğunu savundu.

Kendileri için kupa macerasının geride kaldığını ve artık lig maçları ile play-off müsabakalarına yoğunlaşmak zorunda olduklarını anlatan Günal, şunları kaydetti:

"Akçaabat Tütünspor maçı zor geçebilir. Bu tür maçlara konsantre olmak zordur. Ankara'da Hentbol İhtisas karşılaşmasında da bunu yaşadık. Bu nedenle maçın belli bölümlerinde çekişme yaşanabilir ama sonunda gülen taraf biz oluruz. Sürpriz bir sonuç beklemiyorum. Bu maçı kazandığımız takdirde puanımız 30 olacak ve bu sonuçla ligde ilk 5'te yer almayı garantileyeceğiz. Hedefimiz de ligi dördüncü sırada bitirip, play-off maçlarında saha avantajını elde etmek."

Hiçbir zaman rakiplerini küçümsemediklerini ifade eden Hakan Günal, "Oynayacağımız maçın saygı ve sevgi çerçevesinde, dostluk maçı havasında geçeceğini düşünüyorum. Güzel bir karşılaşma olacağına inanıyorum. Tabii kazananın da bizim taraf olmasını temenni ediyorum." diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.