Amasya Taşova YİBO Kulübü Başkanı Sayar:

Amasya Taşova YİBO Kulübü Başkanı Sayar:
- "Küçük bir ilçenin takımı olmanın sıkıntılarını takımımıza büyük destek veren taraftarımızla aştık"


AMASYA (AA) - Erkekler Hentbol Süper Lig ekiplerinden Amasya Taşova YİBO'nun kulüp başkanı Ömer Sayar, "Küçük bir ilçenin takımı olmanın sıkıntılarını takımımıza büyük destek veren taraftarımızla aştık." dedi.

Sayar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Süper Lig'de mücadele ettikleri ikinci sezonlarında, play-off'ta yarı finale kalarak büyük bir başarı yakaladıklarını belirtti.

Amasya Taşova YİBO Spor Kulübü olarak bu sezon da hedefe ulaşmanın vermiş olduğu mutluluğu yaşadıklarını anlatan Sayar, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Takımımız sayısal çokluğa ulaşamamasına rağmen, nitelikli ve her bölgede oynayabilen komplike sporcularımızın göstermiş olduğu performansla bu eksikliğimizi gidermiş olduk. Bu anlamda göstermiş oldukları üstün performanstan dolayı sporcularımızı tebrik ediyorum. Kısıtlı imkanlarla başlamış olduğumuz sezona büyük özverilerle ve fedakarlıklarla devam ettik. Küçük bir ilçenin takımı olmanın sıkıntılarını takımımıza büyük destek veren taraftarımızla aştık."

Kulübe maddi ve manevi destek veren herkese teşekkür eden Sayar, "Yarı finalde karşılaşacağımız Beşiktaş Mogaz ile yapacağımız maçlar sonunda ligi tamamlayacağız. Amacımız bu maçlar sonunda başarılı olup ülkemizi Avrupa kupalarında temsil ederek, Amasya tarihinde bir ilke imza atmak istiyoruz." diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.