Amatör liglerin 130 kiloluk golcüsünden penaltı dersi

Amatör Liglerin 130 kiloluk gollcüsü Hasan Kılıç, attığı penaltı golüyle sosyal medyada yeniden gündem oldu.

Balıkesir 1.Amatör Küme takımlarından Balıkesir Ceylanspor’da forma giyen 130 kiloluk forvet oyuncusu Hasan Kılıç’ın penaltı golüyle sosyal medyada gündem oldu.

untitled-1.jpg

Son oynanan maçta attığı penaltı golüyle 29 yaşındaki oyuncu futbol aşkıyla dikkat çekiyor.

Çocukluk hayalini gerçekleştirmek için kilolarını umursamadan futbol oynamaya karar veren Hasan Kılıç, oynadığı futbolla başvurduğu amatör kulüpte dikkati çekti. İlk olarak Karabeylerspor'da forma giyen 130 kiloluk sol ayaklı forvet Kılıç, Karesibeyi Vicdaniyespor'a son olarak da Ceylanspor’a transfer oldu.

Antrenmanlarda neşeli ve samimi tavırlarıyla dikkati çeken Kılıç, kilolarına rağmen rakip defansına zor anlar yaşatıyor.

maxresdefault.jpg

HAYALİ FENERBAHÇE'DE OYNAMAKTI

Aynı zamanda Fenerbahçe taraftarı olan Hasan Kılıç 4 yıl önce önce verdiği bir röportajında çok beğendiği Fenerbahçeli oyuncu Vedat Muric'i kendisine örnek aldığını söyleyerek, "Maça çıktığımda, daha önce beni görmemiş rakip oyuncularının şaşkınlığını görüyorum. Sahadaki oyunumla olumsuz bakışları tersine çeviriyorum" demişti..

Sıkı çalışmalarla kilo vermeyi ve Fenerbahçe forması girmeyi hayal ettiğini söyleyen Hasan bu hayaline ulaşmasa da futbol dünyasında gündem olmaya devam ediyor.

GENÇLERE TAVSİYE: "SPOR YAPIN!"

Gençlere kötü alışkanlardan uzak durup spor yapma tavsiyesinde bulunan Hasan Kılıç, "Çocuklar sigara, içki içmesinler gelip antrenman yapsınlar, futbol oynasınlar" diyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.