Seyit Mehmet Deniz

Seyit Mehmet Deniz

Amerikan Kompleksi bu kadar olur

Amerikan Kompleksi bu kadar olur

Amerika’nın beğendiği ve gerici ülkeler kategorisinde gördüğü İslam ülkelerine sunulma kompleksi…

90 yılda güç bela Amerika’nın gözüne girmişken bir anda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gelerek “laiklik ve demokrasiyi” elinin tersiyle itmesi ve Amerika’nın gözünden düşmesi meselesi.

Ve yerel basının yanında, dünya basını ve ajanların cirit attığı yerde “güya iktidarın yalan söyleyerek halkını kandırdığı” ama gerçekte “Suriye’de Kürtlerin kazandığı” haberini veriyor bir yazar müsveddesi.

FETÖ’nün dümen suyuna giren Ergun Babahan böyle buyuruyor son yazısında…

Velev ki kürtler kazanmış olsun Babahan.

İyi ama nasıl?

Tüm dünyanın askeri teçhizatı ve desteğiyle.

O destek, muhaliflere verilmiş olsa şu an muhalifler İsrail’den girer Kuveyt’ten denize dahi ulaşırlardı.

Babahan gibi düşünen batı hayranları, Ak Parti’nin gündemde bile olmadığı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın esamisinin okunmadığı 90 yıl boyunca batılı dostlarının nazarında üçüncü dünya ülkesi olduklarını her nedense bir türlü görmek istemiyorlar.

Örnek olarak sunulmayı düşündükleri İslam ülkelerinin bile gerisinde bir gelire sahip olduklarını, silah sektörü ile istihbaratlarının İsrail’e; paralarının Amerika’ya; ekonomilerinin Avrupa’ya bağlı olduğunu hatırlamak istemiyorlar.

PKK’ya yapılacak operasyonda İsrail’den kiraladıkları İHA’lar ile Amerika’dan aldıkları istihbarat paylaşımları eşliğinde boş dağları bombalayıp geldiklerini çok çabuk unutmuşlar.

Daha 100 yıl geçmişi bile olmayan bizden ayrılarak bağımsızlaşan Suriye, Yunanistan ve Ermenistan karşısında eli kolu bağlı oturup PKK üzerinden operasyona maruz kaldığımızı da unuttular.

Erdoğan karşıtlığı, ihanetin ötesinde artık tarihi dahi çarpıtmaya götürdü sözde aydınlarımızı.

Babahan, “1998’de Abdullah Öcalan’ı Suriye’den çıkarmak için ültimatom verdiğinde uluslararası destek alan, inandırıcılığı olan Türkiye bugün haftada bir kırmızı çizgi ilan eder hale geldi” diyor.

Ayakları üzerinde durmaktan aciz Ecevit’in, Clinton’un karşısında 5 milyar dolar için el pençe divan durduğu halini hatırlamasak Babahan’a hemen inanıvereceğiz.

Demek deprem paralarına muhtaç hükümetle idare edilen Türkiye, ültimatom vermiş ve Amerika bile korkusundan Suriye ile birlik olup Abdullah Öcalan’ı paketledikleri gibi bize teslim etmişler.

Öyle mi Babahan?!..

İnsanda yazarken haysiyet ve şeref olmalı. İnsanlıktan bir parça onur taşımalı.

Erdoğan’ı kötüleme adına tarihi bu kadar çarpıtmak…

Pes beee!...

Babahan, “O gün İslamcı Refah Partisi gelirse halimiz nice olur. Ecevit gibi dizginleyebildiğimiz lideri kaybedersek bir daha Türkiye’de esamimiz okunmaz” deyip seçim öncesi Apo’nun paketlenip Türkiye’ye teslim edildiğini bilmeyecek kadar cahil misin?

TSK içinde Fethullah Gülen kafalı Amerikancı subayların da bu işin içinde yer aldığını, Apo’yu en güzel koruma yolunun Türkiye hapishaneleri olduğunu düşünen Amerikalı dostlarınızın, kendi katilimizi kendimize korutturarak bitmek üzere olan teröre nefes aldırdıklarını nasıl bilmezsin!  

Üç-beş kuruş için bu ülkeye kötülük etmek sana gerçekten yakışmıyor, Babahan…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Seyit Mehmet Deniz Arşivi
SON YAZILAR