Ampute Milli Takımı, Kelebekler Bahçesi'nde

Avrupa şampiyonu Ampute A Milli Futbol Takımı, Konya Tropikal Kelebek Bahçesi'ni ziyaret etti. 

Atiker Konyaspor-Slazburg maçını izlemek için Konya'ya gelen Avrupa şampiyonu Ampute A Milli Futbol Takımı, Selçuklu Belediyesi Konya Tropikal Kelebek Bahçesi'ni ziyaret etti. Ziyarette Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer ve Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Vekili Mehmet Günbaş da kafileye eşlik etti.
Şampiyon Milliler Tropikal Bahçe girişinde Türk Bayrağı ve "Kırmızı-beyaz, en büyük Türkiye" tezahüratlarıyla karşılanırken, milliler gösterilen yoğun ilgi ve sevgi gösterisini karşılıksız bırakmadı. Kelebek bahçesinde keyifli bir gezinti yapan oyuncu ve teknik heyete görevliler tarafından bahçe hakkında bilgi verildi.
Avrupa şampiyonluğunu kazanarak tüm Türkiye'ye büyük bir mutluluk yaşattınız diyen Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Mücadele azminiz ile herkese örnek olması gereken başarıya imza attınız. Bu başarının tüm sporcularımıza ilham kaynağı olmasını diliyorum. Sizlerle gurur duyuyoruz. Başarınızdan dolayı hepinizi gönülden kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.
Misafirperverlikleri için Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'a teşekkür eden Ampute Milli Takım Kaptanı Osman Çakmak, "Avrupa'nın en büyük kelebek bahçesine Avrupa'nın en büyük kupasını getirdik. Bizleri davet ettiği için çok teşekkür ediyoruz. Allah nasip ederse 2018 Dünya Kupasını ülkemize getirmek için Reisimize ve Türk halkına söz verdik. İnşallah gelecek yıl yine buradayız" diye konuştu.
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ziyaretin sonunda milli oyunculara kelebek tablosu hediye etti. Ziyaret oyuncuların vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirmesi ile sona erdi.

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar