Anadolu Ajansı 96 yaşında

Anadolu Ajansı 96 yaşında
Adana Valisi Büyük: "Güvenilirlik ve tarafsızlık ilkelerinin habercilikle harmanlandığı bu güzide ajansımız, halkımızın aydınlanması ve toplumumuzun haber alma özgürlüğünün yaşama geçirilmesinde üstlendiği görevi bundan sonra da kararlılıkla yerine getire

ADANA (AA) - Adana Valisi Mustafa Büyük, Anadolu Ajansının (AA) güvenilirlik ve tarafsızlık ilkelerini habercilikle harmanladığını belirterek, halkın aydınlanması ve toplumun haber alma özgürlüğünün yaşama geçirilmesinde üstlendiği görevi bundan sonra da kararlılıkla yerine getireceğini belirtti.

Vali Büyük, Anadolu Ajansının 96. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, medyanın, toplumların haber alma konusunda bilinçlendirilmesinde ve demokrasinin gelişmesinde hayati öneme sahip olduğunu, AA'nın da üstlendiği bu görevi, kurulduğu ilk günden itibaren özveriyle yerine getirdiğini vurguladı.

AA'nın, toplumsal gelişmeleri yakından takip ederek, güvenilir, tarafsız, ilkeli ve hızlı habercilik anlayışı ile hareket ederek, Türkiye'nin uluslararası düzeyde saygın haber ajanslarından olduğuna dikkat çeken Büyük, mesajında şu görüşlere yer verdi:

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde 6 Nisan 1920'de kurulan Anadolu Ajansı, kurtuluş mücadelesinin verildiği günlerden bu yana ülkemizin sesini tüm dünyaya duyuran önemli bir medya kuruluşumuzdur. Güvenilir ve tarafsızlık ilkelerinin habercilikle harmanlandığı bu güzide ajansımız, halkımızın aydınlanması ve toplumumuzun haber alma özgürlüğünün yaşama geçirilmesinde üstlendiği görevi bundan sonra da kararlılıkla yerine getirecektir. İlkeli habercilikte öncü isim olan Anadolu Ajansının 96. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, kurumun tüm kademelerindeki çalışanlarına başarılar diliyorum."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.