Anadolu Ajansı 96 yaşında

Anadolu Ajansı 96 yaşında
ASİMDER Genel Başkanı Gülbey:"AA, Türk ve Müslüman dünyasının sesi konumunda"

IĞDIR (AA) - Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Genel Başkanı Göksel Gülbey, Anadolu Ajansı'nın (AA) 96'ncı kuruluş yıl dönümü münasebetiyle AA Iğdır Bürosu'nu ziyaret etti.

Gülbey, burada yaptığı açıklamada, AA'nın başta Azerbaycan olmak üzere Türk dünyasının da adeta gözü kulağı haline geldiğini söyledi.

AA'nın her geçen gün biraz daha büyüyerek gücüne güç kattığını ifade eden Göksel Gülbey, şöyle konuştu:

"AA, Türk ve Müslüman dünyasının sesi konumunda. Filistin, Suriye, Mısır ve Ortadoğu ile Kafkasya bölgelerinde yaşanan sorunları dünyaya gerçek bir şekilde aktaran tek kuruluş, Anadolu Ajansı'dır. Özellikle son yıllarda gösterdiği performansla hepimizin göğsünü kabartan Anadolu Ajansı, ilkeli yayını ve dik duruşu ile ülkemizin kıvanç kaynağı olmuştur.

Ülkemizde en sağlıklı haber kaynağı olma konumunu elde etmiş olan Anadolu Ajansı'nın 96'ncı kuruluş yıl dönümünü kutluyor, tüm çalışanlarına başarılar diliyorum."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.