Anadolu Ajansı 96 yaşında

Anadolu Ajansı 96 yaşında
Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Burhan:"Anadolu Ajansı, Türkiye'nin sesini uluslararası alanda da dünyaya duyuruyor"

ANKARA (AA) - Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan, "Anadolu Ajansı, Türkiye'nin sesini uluslararası alanda da dünyaya duyuruyor." ifadesini kullandı.

Burhan, Anadolu Ajansı'nın (AA) 96'ncı kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında,1920'de kurulan Anadolu Ajansı'nın, Türk basınının en önemli kurumlarından biri olduğuna işaret ederek, şu ifadelere yer verdi:

"Hala genç ve dinamik kadrosu ile dimdik ayakta olan Anadolu Ajansı, milli duruşu ile kamuoyuna doğru, tarafsız, anında haber iletme görevini başarıyla yerine getirmektedir.

Türkiye'nin sesini uluslararası alanda da dünyaya duyuran Anadolu Ajansı, aynı zamanda dünyadaki gelişmeleri de birçok uluslararası ajanstan daha önce kamuoyu ile paylaşmaktadır. Anadolu Ajansı, Türkiye’nin yerli ve milli bir kurumudur. Kuruluş yıl dönümünde Anadolu Ajansı'nın tüm çalışanlarını kutlar, çalışmalarında başarılarının devamını dilerim."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.