Anadolu Ajansının 96. kuruluş yıl dönümü

Anadolu Ajansının 96. kuruluş yıl dönümü
Kırklareli Valisi Civelek: -"06 Nisan 1920'de Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından İstiklal Mücadelesinin güçlü sesi olarak kurulan Anadolu Ajansı, milletimizin bu haklı davasını tam 96 yıldır tüm dünyaya duyurmuştur"

KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli Valisi Esengül Civelek, 06 Nisan 1920'de Cumhuriyetin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından İstiklal Mücadelesinin güçlü sesi olarak kurulan Anadolu Ajansının, Türk milletinin haklı davasını 96 yıldır tüm dünyaya duyurduğunu bildirdi.

Vali Civelek, yayımladığı mesajında, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde kurulan ve kurtuluş mücadelesi günlerinden bu yana Türkiye'nin sesini tüm dünyaya duyurmayı başaran AA'nın 96. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Ulusal ve uluslararası seviyede güvenilir bir haber kaynağı olan AA'nın her geçen gün gelişerek büyüdüğünü ve güvenilir haberciliğin sembolü olduğunu vurgulayan Civelek, mesajında şunları kaydetti:

"Mesleki ciddiyet ve hizmet etkinliği içerisinde tarafsız habercilik yaparak, Milli Mücadele yıllarından itibaren halkımızı bilgilendiren Anadolu Ajansının 96. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, ülkemizin ve dünyanın dört bir yanında görev yapan tüm çalışanlarının başarılarının artarak devamını diliyorum. Anadolu Ajansı haber iletme ve halkın aydınlatılması konusundaki hizmetleriyle çağın gereklerine uygun, kendini sürekli yenileyerek geliştiren, yaygın haber ağı, hızlı ve tarafsız haber akışıyla güvenilir haberciliğin sembolü olmuştur. 06 Nisan 1920'de Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından İstiklal Mücadelesinin güçlü sesi olarak kurulan Anadolu Ajansı, milletimizin bu haklı davasını tam 96 yıldır tüm dünyaya duyurmuştur."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.