Anadolu destanı: 3-1

Anadolu destanı: 3-1
Yeşil-beyazlı temsilcimiz destan yazmaya devam ediyor. Ofspor karşısında ilk yarıyı yenik kapatan temsilcimiz ikinci yarıdaki müthiş futboluyla sonuca gidip ligde kalma yolunda önemli bir adım daha attı

Spor Toto İkinci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukspor kendi sahasında ve seyircisi önünde Ofspor’u 3-1 mağlup etti. Ligdeki 31. sınavında evinde Karadeniz ekibini ağırlayan yeşil-beyazlılar haftalardan iç sahada kazanamamanın verdiği stresle maça kötü başladı. Oyunun kontrolünü rakibine kaptıran temsilcimiz 25. dakikada M. Emre’nin attığı golle de 1-0 geriye düştü. Pozisyona girmekte zorlanan yeşil-beyazlılar, devreyi yenik kapatırken ikinci yarıda oyuncu değişiklikleriyle birlikte maçın hakimiyeti de temsilcimizin eline geçti. 48’de Halil İbrahim skora denge getirirken, 59. dakikada sahneye çıkan Ahmet Önay, Atatürk Stadı’nda büyük bir sevinç yumağı oluşmasını sağladı. Maça son noktayı ise 90. dakikada Aykut Uluç koydu. Rakiplerinin kazandığı haftada kümede kalma yolundaki en önemli rakiplerinden Ofspor’u deviren temsilcimiz haftayı oldukça karlı kapattı. Teknik direktör Abdurrahman Başsangur ve öğrencilerinin destanı sürerken puanını 37’ye yükselten yeşil-beyazlılar ligde kalma yolunda dev bir adım daha atmış oldu.

 

STAT: Atatürk

HAKEMLER: M. Kürşat Filiz-Cüneyt Taner-Segah Tunçkol

AND. SELÇUK:  Oğuzhan, Fikret, Mahmut, Ahmet Önay, Ali Temur, Fatih (Dk. 77 M. Abdullah), Serdar, İsmail (Dk. 46 Y. Emre), Serhat, H. İbrahim, H. Ali (Dk. 46 Aykut)

OFSPOR: Oğuzhan, Cihan, Ekrem (Dk. 49 Tuncay), Rasimcan, Taner, Ercan, Koray, Muhammet (Dk. 65 İbrahim), M. Emre, Koray Kurt, O. Ramazan (Dk. 85 Cengiz)

GOLLER: Dk. 25 M. Emre (Ofspor), Dk. 48 H. İbrahim, Dk. 59 Ahmet Önay, Dk. 90 Aykut (And. Selçuk)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.