ANADOLU DİRENEMEDİ

ANADOLU DİRENEMEDİ
Anadolu Selçukspor, ligin 9. haftasında deplasmanda lider Keçiörengücü’ne 1-0 yenildi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta 9. hafta heyecanı yaşanırken temsilcimiz Anadolu Selçukspor, deplasmanda lider Keçiörengücü ile karşı karşıya geldi. Yeşil-beyazlılar zorlu maça önemli eksiklikleriyle çıkarken, mücadelede bu eksiklikleri hissetti. İlk yarıda iyi bir mücadele örneği sekilemesine rağmen yeşil-beyazlı ekip, 45. dakikada Yıldıran Koçal’ın attığı penaltı golüyle 1-0 geriye düştü. İlk yarıyı bu skorla tamamlayan temsilcimiz, soyunma odasına mağlup olarak girdi.

SONUÇ DEĞİŞMEDİ

Karşılaşmanın ikinci yarısında teknik direktör Cenk Özcan, erken oyuncu değişiklikleriyle oyuna müdahale etmeye çalışsa da zorlu rakibine karşı oyunun üstünlüğünü sağlayamadı. Birkaç önemli pozisyondan yararlanamayan Anadolu Selçkspor, mücadeleyi de 1-0 mağlup olarak tamamladı. Yavru Kartal aldığı bu yenilgiyle ligde 11 puanda kaldı ve kötü gidişatını sürdürdü. (Spor Servisi)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.