ANADOLU GENÇLEŞİYOR

ANADOLU GENÇLEŞİYOR
Anadolu Selçukspor yeni başkanı Mehmet Güney, ekip olarak tecrübeli olduklarını ve bu nedenle hedeflere doğru emin adımlarla ilerleyeceklerini söyledi.

Yeni sezon planlamasına başladıklarını vurgulayan Güney, kesin olan tek konunun takımın genç bir kadrodan kurulacağı olduğunu açıkladı.Spor Toto 2. Lig’de sezonu tamamlamasının ardından Olağan Genel Kurul’a giden Anadolu Selçukspor, yeni yönetimiyle yoluna devam etme kararı aldı. Yeni sezonda yeni hedeflere doğru ilerlemeyi amaçlayan yeşil-beyazlılar, bu doğrultuda çalışmalarına ara vermeden başladı. Anadolu Selçukspor’un yeni başkanı Mehmet Güney, ekip olarak en iyisini başarmak istediklerini söylerken, planlama hakkında da bilgiler verdi.

“BİZİM İŞİMİZ BU”

Tecrübeli bir ekiple yola çıktıklarını ifade eden Mehmet Güney, asıl hedeflerinin genç sporcuların ilerlemesine katkı sağlamak olduğunu söyledi. Yeni sezonda Konya’yı en iyi şekilde temsil etmek istediklerini belirten Güney, “Heyecanlıyız desek yalan olur çünkü bu işleri bilen tecrübeli yöneticileriz. Ekip olarak yıllarca amatörde çalıştık. Geçen yıl da yönetim kurulunda görev yaptık. Bizim hedefimiz Konya’daki gençliğin bir üst düzeyde yer alabilmesi ve gelişebilmesini sağlamak. Konyaspor’a yılda bir de olsa ikide olsa oyuncu gönderebilmek bizim işimiz. Ne mutlu bize diyeceğiz bunu başarırsak. Konya’yı adına yakışır şekilde Türkiye’de temsil etmeye çalışacağız. Asıl görevimiz bizim sporcuyu yetiştirebilmek. Yani bir üst liglere sporcuyu alıştırmak ve onları yetiştirmek. Bu doğrultuda çalışmalarımız olacak. Tabi ki iddialı da olacağız. İddiasız, hedefsiz hiçbir takım başarılı olamaz. Bu nedenle hem bunu yaparken, bir taraftan da rakiplerimizle en üst düzeyde mücadele edip playoff’lara kalmak” dedi.

“TAKIM GENÇLERDEN KURULACAK”

Yeni sezon planlamasıyla ilgili olarak çalışmalara başladıklarını belirten Mehmet Güney, transferleri tamamlamalarının ardından iyi bir kamp dönemi geçirmek istediklerini söyledi. Güney, “Tatlıcak’ta ilk kampımız başlayacak Konya’daki gençlerle. Onların arasından seçerek yeni sezon planlamamız devam edecek. İlerleyen tarihlerde de normal transferlerimizi yapıp kadroyu netleştirdikten sonra kamp dönemi başlayacak. Kamp dönemi sonrasında da ligler başlayacak ve bu şekilde devam edeceğiz. Transferlerle ilgili olarak şuanda hazırlıklar yapılıyor. Şunu söyleyebilirim ki kesinlikle genç bir kadro olacak. Kesin olan tek konu bu. Tecrübeli olsun düşüncesinde değiliz. Kesinlikle gençlerden kurulu bir takım olacak. Başarı veya başarısızlık gelecekse de bu şekilde gelmeli. (Seda Erciş)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.