Anadolu, Sakaryaspor’a hazırlanıyor

Anadolu, Sakaryaspor’a hazırlanıyor
Hafta sonu kendi evinde konuk edeceği Sakaryaspor’u mağlup ederek çıkışa geçmek isteyen Anadolu Selçukspor, hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlılar bugün ve yarını taktik ağırlıklı antrenmanlar yapacak

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Konya Anadolu Selçukspor, ligin 12. haftasında kendi evinde oynayacağı Sakaryaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Son haftalarda yaşadığı düşüşten bir an önce kurtulmak isteyen yeşil-beyazlılar, kendi evinde oynayacağı Sakaryaspor maçını kazanmanın hesaplarını yapıyor.

PUAN KAYBI İSTEMİYOR

Son galibiyetini 8 hafta önce konuk ettiği Zonguldak Kömürspor karşısında alan Anadolu Selçukspor, takip eden süreçte 4 beraberlik 4 mağlubiyet elde etti. Son 2 haftada rakiplerine mağlup olan Yavru Kartal, sıkı bir şekilde hazırlandığı Sakaryaspor karşısında galip ayrılarak yükselişe geçmek istiyor.

TAKTİK ÇALIŞACAK

Karatay Belediyesi Tatlıcak Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla Sakaryaspor maçının hazırlıklarını sürdüren Anadolu Selçukspor, dün kondisyon ağırlıklı bir antrenman yaptı. Yeşil-beyazlılar bugün ve yarın da taktik çalışacak.

YAVRU KARTAL’DA SAKAT YOK

Anadolu Selçukspor, Sakaryaspor maçının hazırlıklarını tam kadro olarak sürdürüyor. Yeşil-beyazlılarda sakat oyuncu bulunmazken, sağ bek Arif Demir ve stoper Sertan Yiğenoğlu kart cezaları nedeniyle Sakaryaspor maçında forma giyemeyecek.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.