Anadolu Selçuk Nazilli deplasmanında

Anadolu Selçuk Nazilli deplasmanında
Konyaspor’un TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden pilot takımı Konya Anadolu Selçukspor, ligin 6. hafta karşılaşmasında Aydın temsilcisi Nazilli Belediyespor’a konuk olacak.

Hafta içi mesaisinde Şanlıurfaspor’u konuk eden ve rakibine 2-1 mağlup olan yeşil-beyazlılar, yarın oynanacak karşılaşmadan galip gelerek moral depolama istiyor. Nazilli İlçe Stadyumu’nda oynanacak zorlu karşılaşma saat 15.30’da başlayacak.

DÜDÜK ÖZEN’DE

Türkiye Futbol Federasyonu’na bağlı Merkez Hakem Kurulu, Nazilli Belediyespor ile Anadolu Selçukspor arasında oynanacak 2. Lig Beyaz Grup karşılaşmasını Diyarbakır bölgesi hakemlerinden Selim Özen’in yöneteceğini açıkladı. Özen’in yardımcıları ise Sefa Özcan ve Çetin Öncel olarak belirlendi. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Ahmet Turan Timuroğlu oldu.

KAZANMAK İSTİYOR

Bu sezon gurbetçi gençler üzerinde daha çok duran Anadolu Selçukspor, şu ana kadar gösterdiği performansla taraftarını umutlandırdı. Genç ağrılıkta olmasına rağmen sadece tecrübe eksikliği bulunan yeşil-beyazlılar, bu sürecin en az hasarla atlatarak tamamlamayı hedefliyor.

FOVETLER EKSİK

Anadolu Selçukspor, Nazilli Belediyespor maçına forvet oyuncularından yoksun olarak çıkacak. Yeşil-beyazlıların ideal golcülerinden Seddar Karaman sakatlığı nedeniyle, Mücahit Can Akçay ise kart cezası nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek.

(Haber: Hasan Yıldırım)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.