Anadolu Selçukspor 4 Kahramanmaraşspor 0

Anadolu Selçukspor 4 Kahramanmaraşspor 0
Sezonun ilk maçında evinde Kahramanmaraşspor’u konuk eden Anadolu Selçukspor, müthiş bir performans göstererek sahadan 4-0’lık skorla galip ayrılmayı başardı.

Temsilcimiz, yeni kadrosuyla göz kamaştırırken, goller Seddar Karaman(2), Oğuz Gürbulak ve Süleyman Türkeş kaydetti.Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta 2016-2017 sezonu ilk hafta maçında temsilcimiz Anadolu Selçukspor sahasında Kahramanmaraşspor’u ağırladı. Ligin ilk maçında rüzgâr gibi başlayan yeşil-beyazlılar, 4-0’gibi net bir skorla rakibini geçerek sezona müthiş bir başlangıç yaptı. Mücadeleye Mücahit, Özkan, Berat, Volkan, Ufukhan, Maksut, Gökhan, Oğuz, Ali, Seddar ve Burak ilk 11’i ile başlayan Anadolu Selçukspor, ilk dakikalarda hızlı başlayarak rakip kaleye etkili geldi. İlk ciddi atağında Oğuz Gürbulak’ın pasında buluşan Seddar Karaman, kaleciyi geçerek topu ağlarla buluşturdu. Henüz maçın 6. dakikasında 1-0 öne geçmeyi başaran yeşil-beyazlılar, golün ardından oyunun kontrolünü elinde tutmayı başardı. Temsilcimiz, ilk yarıyı 1-0 önde kapatarak soyunma odasına girdi.

img_1962.jpgimg_1985.jpg

İKİNCİ YARIDA GOL YAĞMURU
Yeşil-beyazlılar, ikinci yarıya fırtına gibi başlarken kanatlardan etkili gelmeye devam etti. Rakip karşısında oldukça rahat bir mücadele sergileyen Anadolu Selçukspor, 54. dakikada Oğuz Gürbulak ile farkı 2’ye çıkarmayı başardı. Bu dakikadan sonra oyunu tamamen rakip sahada oynayan temsilcimiz, 79. dakikada Seddar Karaman’ın güzel golüyle 3-0 öne geçti. Yeşil-beyazlıların son golünü ise 86. dakikada oyunca sonradan dâhil olan Süleyman Türkeş kaydetti. Sezonun ilk maçını Kahramanmaraşspor’u 4-0 yenerek başlayan Anadolu Selçukspor, maçın ardından büyük sevinç yaşadı. (Seda Erciş)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.