Anadolu Selçukspor’dan 4 transfer

Anadolu Selçukspor’dan 4 transfer
Konya Anadolu Selçukspor geçtiğimiz sezonda yeşil-beyazlı formayı giyen Gökhan Öztürk ile 1 yıllık, Ümraniyespor’dan kaleci Süleyman Enes Özer ve Tekirdağspor’dan stoper Alpay Koldaş ile ve AFC Amsterdam’dan stoper Ebrar Yıldırım ile sözleşme imzaladı.

Kulüp Başkanı Mehmet Güney ve Futbol Komitesi Üyesi Mehmet Ay ile Kulüp Menajeri Alim Öztaş’ın da katıldığı törende konuşan Kulüp Başkanı Mehmet Güney yeni sezon öncesi kadroyu güçlendirme çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

Başkan Mehmet Güney, “Gökhan geçtiğimiz sezonda formamızı giyen ve başarıyla mücadele eden bir kardeşimiz. İnşallah yeni sezonda da takımımıza katkıları olacak. Kendisine başarılar diliyorum. Yeni sözleşmenin hayırlı olmasını diliyorum. Futbola Muradiyespor’da başlayıp Beşiktaş U21 takımında forma giyen ve son olarak Ümraniyespor’da yer alan 21 yaşındaki kaleci Süleyman Enes Özer genç ve gelecek vaat eden isimlerden bir tanesi. Aramıza hoş geldin diyor ve başarılar diliyoruz. Futbol hayatına Foça Belediyespor’da başlayan ve son iki sezonunu Tekirdağspor’da geçiren 20 yaşındaki stoper Alpay Koldaş ve Ajax alt yapısında futbola başlayıp AFC Amsterdam kulübünden transfer ettiğimiz 19 yaşındaki stoper Ebrar Yıldırım’da 3’er yıllığına aramıza katıldı. Atılan imzaların hayırlı olmasını diliyorum. Hep birlikte inşallah başarılı bir sezon geçiririz” dedi.

rk-(1)-001.jpgrk-003.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.