Anadolu, Tavşanlı’yı ağırlıyor

Anadolu, Tavşanlı’yı ağırlıyor
Spor Toto İkinci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukspor, 14. haftaya dahil maçta bugün kendi sahasında ve seyircisi önünde Tavşanlı Linyitspor’u ağırlayacak.

Spor Toto İkinci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukspor, 14. haftaya dahil maçta bugün kendi sahasında ve seyircisi önünde Tavşanlı Linyitspor’u ağırlayacak. Geçen haftayı deplasmanda aldığı 2-0’lık Ofspor yenilgisi ile tamamlayan ve 5 haftalık namağlup serisi sona eren temsilcimiz bugün yeni bir başlangıca imza atmak amacında.

Mental açıdan zorlu maça hazır olduklarını ifade eden Teknik Patron Abdurrahman Baysangur, “Kendi sahamızda oynayacağımız bu maçı kazanmak istiyoruz. Rakibimiz son sırada yer alıyor ve geride kalan haftalarda sadece bir kez maç kazandılar. Ama ligde kolay maç yok. Kesinlikle rakibimize saygı duyarak sahaya çıkmamız ve mücadeleyi hiç elden bırakmamamız gerekiyor. Oyuncularıma güveniyorum. İnşallah bu maçı kazanıp moral bulacağız. Hafta sonunda bay olduğumuz için maçımız yok. 10 günlük araya moralli girmek istiyoruz. Bu noktada taraftarımızdan da destek bekliyoruz” dedi.

Temsilcimizde sakatlıkları bulunan Olgay ve Ali Cemal’in yanı sıra kırmızı kart cezalısı Can Demir dışında eksik bulunmuyor. Anadolu Selçukspor-Tavşanlı Linyitspor maçı Atatürk Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.