Anadolu yeniden başladı

Anadolu yeniden başladı
Yeni sezon hazırlıklarını 2 günlük aranın ardından yeniden başlayan Anadolu Selçukspor, bu hafta önemli 2 hazırlık maçı daha oynayacak.

 Lig öncesi kendini test etme fırsatı yakalayan yeşil-beyazlılar, yarın Nevşehir’de Etimesgut Belediyespor ile karşılaşacak.Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek Anadolu Selçukspor, Isparta Davraz kampının ardından sezon hazırlıklarına dün yeniden başladı. Yeşil-beyazlılara kamp sonrası verilen 2 günlük izin sona erdi. Dün Tatlıcak Tesisleri’nde toplanan Anadolu Selçukspor, teknik direktör Cenk Özcan yönetiminde hazırlıklarına yeniden başladı. Antrenman öncesi oyuncularla kısa bir toplantı gerçekleştiren Cenk Özcan, 3. etap kampının iyi geçmesini diledi. Oyunculara moral ve motivasyon konuşmasını yapan genç teknik adam, ardından sahadaki çalışmalara başladı.

2 HAZIRLIK MAÇI OYNAYACAKLAR

Temsilcimiz, lig öncesi hazırlık maçları oynamaya devam edecek. Kendi tesislerinde antrenmanlarına devam eden yeşil-beyazlılar, 12 ve 14 Ağustos tarihlerinde iki hazırlık maçı daha oynayacak. Yarın Nevşehir’de Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Etimesgut Belediyespor ile ilk hazırlık maçını oynayacak Anadolu Selçukspor, konaklayacağı Nevşehir’de ikinci hazırlık maçını ise 14 Ağustos Pazar günü Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Derincespor ile yapacak. Hazırlık maçlarının ardından temsilcimizin lig hazırlığı Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde devam edecek. (Spor Serivisi)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.