Anadolu’da buruk sevinç

Anadolu’da buruk sevinç
Spor Toto İkinci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukspor, ligin 11. haftasını deplasmanda aldığı 1-1’lik Menemen Belediye galibiyeti ile tamamlarken, temsilcimizin yenilmezlik serisi 4 maça çıktı.

Spor Toto İkinci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukspor, ligin 11. haftasını deplasmanda aldığı 1-1’lik Menemen Belediye galibiyeti ile tamamlarken, temsilcimizin yenilmezlik serisi 4 maça çıktı. Sezona çok kötü başlayıp ilk 7 maçta “sıfır” çeken yeşil-beyazlılar son dört haftada ise 2 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. 8 puanla 18. sırada yer alan yeşil-beyazlı temsilcimizde Teknik Direktör Abdurrahman Baysangur, “Menemen Belediyespor karşısında çok iyi mücadele ettik. Müsabakanın ilk yarısında kalecimiz Ahmet Sabri Fener’in önemli kurtarışları vardı ama ikinci devre etkili olan taraf bizdik. Öne de geçtik ama attığımız golden kısa bir süre sonra Can Demir’in eline çarpan topta penaltı kararı verildi. Neticesinde 1 puan aldık. Ligde bu tür maçları puansız geçmemek önemli. Kazanabilseydik daha iyi olacaktı ama önemli olan yenilmemek. Takımımız yenilmemeyi öğrendi. Futbolun gerçeği kazanamıyorsan, kaybetmeyeceksin. Şimdi önümüzdeki çok zorlu geçecek Keçiörengücü maçına konsantre olmamız gerekiyor” dedi. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.