Anadolu’da son rötuşlar

Anadolu’da son rötuşlar
2. Lig’in başlamasına sayılı günler kala geri sayıma geçen Anadolu Selçukspor, son çalışmalarını gerçekleştiriyor. Teknik patron Cenk Özcan, ufak tefek eksiklikleri gidererek sezonun ilk maçına başlamak istediklerini söyledi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Anadolu Selçukspor, hafta sonu başlayacak lig maratonu için son rötuşlarını yapıyor. Yoğun ve yorucu hazırlık döneminin ardından lig için geri sayıma geçen yeşil-beyazlı ekip, geçtiğimiz hafta sonu son hazırlık maçını oynayarak gücünü test etti. 2. Lig ekiplerinden Tokatspor ile karşılaşan Anadolu Selçukspor, iyi bir mücadele örneği sergileyerek 2-2 berabere kaldı. Yeni kadroda olukça memnun olan teknik ekip, lig için yavaş yavaş hazır olduklarını ifade ettiler.

“EKSİKLERİMİZİ GİDERMEK İSTİYORUZ”

Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Cenk Özcan, son olarak Tokatspor ile oynanan özel maçla lig hazırlıklarının son aşamasına geldiklerini ifade etti. Hedeflerinin ligin ilk haftasında oynanacak Karamanmaraşspor maçına kadar eksikliklerini gidererek lige hazır başlayabilmek olduğunu söyleyen Özcan, “Tokatspor ile son hazırlık maçı oynadık. Bizim amacımız sık sık hazırlık maçları oynayarak buradaki eksiklerimizi görüp lige kadar tamamlamak ve lige hazır girmekti. Şu anda da bu maçta gördük ki birkaç ufak tefek eksiklerimiz var. Yaptığımız pozisyon hataları var. Bunların üzerine bu hafta çalışacağız ve Kahramanmaraş maçına kadar eksiklerinizi tamamlayarak lige hazır başlamak istiyoruz.

“İYİ SİNYALLER VERDİK”

Tokatspor karşısında iyi bir oyun sergilediklerini de söyleyen Cenk Özcan, “Oyunun genelinde baktığımız zaman topa sahip olan, oynamaya çalışan, ilk 20 dakikada oyunu üçüncü bölgede tutan bir yapımız vardı. Oyun içinde zaman zaman dalgalanmalar yaşadık. Bu eksikleri giderip son vuruşları ve final pasları noktasında çalışmak istiyoruz. Biliyorsunuz bizim asıl hedefimiz oyuncu kazandırmak ve gidebildiğimiz noktaya kadar takımı taşıyabilmek. Bunun içinde iyi sinyaller verdiğini düşünüyorum” dedi. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.