Anadolu’da yüzler gülüyor

Anadolu’da yüzler gülüyor
Spor Toto İkinci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukspor’da iç sahada alınan 3-0’lık Keçiörengücü galibiyetinin sevinci yaşanıyor.

Spor Toto İkinci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukspor’da iç sahada alınan 3-0’lık Keçiörengücü galibiyetinin sevinci yaşanıyor. Maçtan sonra açıklamalarda bulunan teknik direktör Abdurrahman Baysangur, “Bu maçtan alacağımız puanlar bizim için önemliydi. Bu galibiyetlerin devamını getirip Konyamızı en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

Baysangur, “Hem puan hem oyun anlamından bir ivme kazanmıştı takımımız. Evimizde oynayacağımız maçı üç puanla kapatmak bizim için önemliydi. Bu bilinçle sahaya çıktık. Oyuncularımızı belki biraz fazla şartlandırdık ki ilk on- onbeş dakika hem adam paylaşımında hem pas noktasında bocaladık. Daha sonra tamamen oyunun kontrolünü elimize alarak maç boyunca sahaya istediklerimizi yansıtan taraf olduk. Hem savunmada, hem orta sahada, hem hücum hattında gereken özveriyi bütün oyuncularımız yerine getirdiler. Bu da sonuca yansıdı. Artık önümüze daha güvenle bakıyoruz. Zor bir girdaptan çıktık. Beş haftadır üst üste alınan puanlar inşallah bu takımın daha iyi yerlere geleceğini gösteriyor. Biz buna inanıyoruz. Bu oyuncu kalitesine zaten inanıyorduk. Ciddi anlamda iyi bir kadro kuruldu. Bunun devamını getireceğiz. Konyamızı en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bundan sonraki hedeflerimiz daha farklı olacak. Birkaç maç daha kazanarak buradan çıkmak zorundayız. Alt sıralardan uzaklaştıkça hem oyunumuz hem aldığımız skorlar daha iyi olacak” diye konuştu. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.