İlker Kırnaz

İlker Kırnaz

Anadolu’nun Hükümdarı...

Anadolu’nun Hükümdarı...

Son haftalarda şol şeride ipotek koyan Konyaspor, kendi sahasında oynadığı Gaziantepspor karşılaşmasını da kazanarak yükselişini devam ettirdi.

Teknik direktörümüz Aykut Kocaman, son haftalarda sistemsel ve oyuncu tercihi anlamında büyük ölçüde oturtmaya başladığı takımını kazanılan Trabzonspor karşılaşmasındaki 11 ile sahaya sürdü. Hep söylediğimiz gibi önceliği takım savunmasına veren Aykut Kocaman, Konyaspor’un her hafta bu noktada daha çok aşama kaydettiğini tüm spor kamuoyuna gösteriyor. Çok değil daha bir ay önce “İstifa edecek mi” diye sorgulanan Aykut Kocaman, şimdilerde “Acaba Aykut Kocaman Konyaspor’da kalır mı?” sorusuyla karşı karşıya bıraktı bizi. Bu istikrarsızlık sadece Konyaspor’un değil ne yazık ki tüm Türk futbolunun sorunu durumunda şuan. Karşılaşmanın genelinde topa daha çok sahip olmayı amaçlayan Konyaspor, hemen hemen her hafta daha da üstüne koyduğu hücum zenginliklerinin tabelaya yansımasıyla birlikte çok kritik bir 3 puanın daha sahibi oldu. Orta alanda Holmen’in organize ettiği ve hücum hattında da Rangelov ve Meha’nın sürüklediği Konyaspor, dirençli futboluyla orta alanda kazanılan topları hızlı bir şekilde hücum hattına aktararak gol pozisyonlarını arttırmayı hedefliyor. Bu da doğal olarak ortaya konan futbol kalitesini arttırıyor. Oyunun belli bölümlerinde ve özellikle golü yedikten sonraki dakikalarda tribünlerde görülen gerginlik ve sessizlik, Türk futbolunun yükselen değeri olan Nalçacılılar’ın kıvılcımları ile müthiş bir desteğe dönüşünce ekstra bir üç puan daha kazanılmış oldu. Hafta içinde Konyamız özelinde sosyal medya platformlarında yürütülen karalama kampanyası, hem Anadolu’nun Hükümdarı taraftarımız tarafından yapılan açıklamalarla hem de Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun ilgili yerlere verdiği ayar ile bertaraf edilmiş oldu. Alınan bu başarılı sonuçlar onlara da kapak olsun.

İki haftadır ilk 4 dolaylarında seyreden Konyaspor’umuz doğal olarak camiaya farklı hayaller kurdurmaya da başladı. Umarız bu başarılı gidişat ilerleyen haftalarda da devam ettirilir ve son iki yıldır yakalanan sinerji sportif başarıyla da taçlandırılmış olur. Çünkü bu büyük taraftara ..... yakışır.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
İlker Kırnaz Arşivi
SON YAZILAR