Süleyman Sayan

Süleyman Sayan

Anadolu'nun hükümdarı

Anadolu'nun hükümdarı

Meyve veren ağaç taşlanırmış ya biz taşlanmayı bile artık takmıyoruz ancak Konyaspor ve taraftarı artık taşlanmaktan çok bitirme çabasına girdi bazı kesimler tarafından. Taraftarımız özellikle Torku Arena açıldıktan sonra gerek Konyaspor gerek milli takım maçlarında ülke gündemine oturmayı başardı. Türkiye'de kalıplaşmış taraftar gerçeklerini görmezden gelemeyiz. Üç büyükler dışında adından söz ettiren üç beş grup vardı. Özellikle Passolig uygulamasından sonra Türkiye'de belki de taraftar anlamında konuşulan tek şey Konyaspor ve özellikle Nalçacılılar. Gelelim yazımın can alıcı yerine. Küçük düşünen taraftarcıklar kendi seslerini duyurabilmek adına kendinden büyüklere, çok büyüklere çamur atar ki kısa vadede ses getirebilsin. Dünya yıldızlarını takıma kazandırabilmek değil mesele,  dünya yıldızı olmadan da tribünleri doldurabiliyor musun ona bakacaksın.

Kupa maçında Antalyaspor taraftarlarının içinden bir grup kendini bilmez stadyum boşaldıktan sonra tellerden atlayıp Konyaspor taraftarlarının elleriyle hazırladıkları pankartları çalıyorlar. Marifetmiş gibi bir de bunu sosyal medya üzerinden paylaşarak iki şehir insanını birbirlerine düşürüyorlar. Konya ve Antalya emniyetleri hırsızlık büro amirliğinin sanırım çalınan pankartlardan ötürü işlem başlatması emniyetinde sosyal medya üzerinden insanları galeyana getiren bu kendini bilmezler için ders niteliğinde olur. Sonuç olarak Torku Arena'nın kamera sisteminde teknolojik tüm imkânların en üst düzeyde olduğunu biliyoruz. Geniş düşünmek gerekirse kupa finali Antalya'da oynanacak. Eleme maçlarında Aykut hoca faktörünü ve sistemini düşünürsek final uzak değil. Peki sırf bu olay yüzünden orada daha büyük olaylar çıkabileceği görülmüyor mu?
Anadolu'nun hükümdarı olmuş taraftarlarımızın böyle provokatörlerin ekmeğine yağ sürmeyeceğini umuyorum.
Bunları el birliği ile bitireceğiz. Bu kafada üç beş kendini bilmez kaldı tribünlerde. Onlar da kendi çamurlarında boğulacaklar, prim vermemek gerekir.  Sizler küfür olmadan da nasıl destek olabileceğini tüm dünyaya gösterdiniz ve bunlara verilecek en güzel cevap muhatap olmamaktır.

Tüm taraftarlarımızı sağduyuya davet ediyorum...

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Süleyman Sayan Arşivi
SON YAZILAR