"Ankara 2017 Milli Pul Sergisi" Açılacak

"Ankara 2017 Milli Pul Sergisi" Açılacak
PTT AŞ ile Türkiye Filateli Dernekleri Federasyonunun iş birliğiyle 19-29 Ekim'de CerModern'de "Ankara 2017 Milli Pul Sergisi" düzenlenecek

ANKARA (AA) - PTT AŞ ile Türkiye Filateli Dernekleri Federasyonu iş birliğiyle Türk filatelisinin tanıtımı, yaygınlaştırılması ve yeni koleksiyonerler yetişmesine katkı sağlanması amacıyla 19-29 Ekim tarihlerinde CerModern sergi alanında "Ankara 2017 Milli Pul Sergisi" açılacak.

PTT AŞ'den yapılan açıklamaya göre, söz konusu serginin açılacağı 19 Ekim'de 3 lira bedelli özel gün zarfı ile yurt içi 1,80 lira ve yurt dışı 3,70 lira bedelli seri numaralı pul baskılı posta kartının bulunduğu portföy 15 lira bedelle satışa sunulacak.

Sergi alanında mesai saatlerinde "2017 Milli Pul Sergisi 19.10.2017 ANKARA" ibareli özel gün zarfına ait özel tarih damgası kullandırılacak. Söz konusu filatelik ürünler; sergi alanı, PTT iş yerleri, www.filateli.gov.tr adresi ve filateli cep uygulamasından edinilebilecek.

Sergide 5 farklı Ankara görselinden oluşan, toplam 5 bin posta kartı ziyaretçilere ve öğrencilere ücretsiz dağıtılacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.