Ankara BŞB Daire Müdürü, personele önce küfür etti sonra saldırdı

Ankara BŞB Daire Müdürü, personele önce küfür etti sonra saldırdı
Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Tatlısu, ABB çalışanı olan bir personele sebebi bilinmeyen bir olaydan ötürü küfür etti.

AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Tatlısu'nun çalışanına küfür ettiği bir videoyu sosyal medyadan paylaştı.

untitled-1-003.jpg

HEMEN İSTİFA ET, HANIMIN DA İSTİFA ETSİN!

AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek, ABB Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Tatlısu'nun yer aldığı bir videoyu Twitter hesabından paylaştı.

Videoda Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Tatlısu, ABB çalışanı olan bir personele sebebi bilinmeyen bir olaydan ötürü küfür etti. O anlar bir kamera tarafından saniye saniye kaydedildi.

Konuştuğu personele Tatlısu'nun, "Sen istifa et. Seni s... Şimdi geleceğim seni s... Sen hemen istifa et. Hanımın da istifa etsin. Ben senin hanımını da işten atıyorum. Şimdi de seni atıyorum." diyen Tatlısu'nun videonun devamında, yanında bir güvenlikçi ve bir kişiyle, kendisiyle konuşan personele saldırdığı görüldü.

"ESKİ MÜDÜRÜ DE DÖVDÜ" İDDİASI

Osman Gökçek'in babası Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de Adnan Tatlısu'nun Sosyal Hizmetler İdari İşler Müdürü Şerife Yiğit'i makamında dövdüğünü iddia etmişti.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.