Ankara Demirspor Play-off'a Odaklandı

Ankara Demirspor Play-off'a Odaklandı
- Teknik direktör Kaya:"Her takımın yüzde 25 şansı var. O gün kim günündeyse o kazanacak"


ANKARA (AA) - Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta normal sezonu 64 puan ve averajla 3. sırada tamamlayan Ankara Demirspor, play-off yarı final ilk maçında 4 Mayıs Perşembe günü Kocaelispor ile deplasmanda karşılaşacak.

Karşılaşmanın rövanşı, 8 Mayıs Pazartesi günü Ankara'da oynanacak. Her iki müsabaka da saat 16.00'da başlayacak.

Ankara Demirspor Teknik Direktörü Mehmet Kaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, play-off'ta 4 takımın mücadele edeceğini, bu nedenle de her ekibin yüzde 25 şansının bulunduğunu söyledi. Kaya, "Her takımın yüzde 25 şansı var. O gün kim günündeyse o kazanacak." ifadelerini kullandı.

Play-off'ta başarı beklediklerini dile getiren Kaya, "Duygusal olarak konuşursam 'Yüzde 100 çıkarız.' derim ama bu realiteden uzak bir durum olur. Kocaelispor, Altay köklü kulüpler. Çorumspor, çok büyük transferler yapmış bir kulüp. Biz ise çok büyük paralar almayan, yukarıları hedefleyen futbolculardan kurulu, genç bir takımız. İşi abartmanın alemi yok. O gün kim daha iyiyse o tur atlayacak." değerlendirmesinde bulundu.

Sezona iyi başladıklarını ancak bir dönem düşüş yaşadıklarını kaydeden teknik direktör Kaya, şöyle konuştu:

"Ankara Demirspor, mazisi güzel, kurumsallaşmış, güzel yönetilen bir kulüp. Bir düşüş yaşadık ancak ikinci yarı toparladık. Aslında ilk yarıda kaçırdığımız 6 penaltı olmasa devreyi lider bitirecektik. Toplamda 12 penaltı kazandık ancak bunların yarısını atamadık. Hücuma yönelik futbol oynayan bir takım olunca fazla penaltı kazandık. Devre arasında 1-2 oyuncuyu aramıza kattık. Bu da başarıyı yakalamamızı sağladı."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.