Ankara Mobilya Fuarı kapılarını açtı

Ankara Mobilya Fuarı kapılarını açtı
ATO Yönetim Kurulu Başkanı Bezci:- "Siteler mobilyanın göz bebeği, buradaki el emeği hiçbir yerde yok"

ANKARA (AA) - Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Ankara Siteler'in mobilya sektörünün göz bebeği olduğunu, buradaki el emeğinin hiçbir yerde bulunmadığını ifade etti.

Bezci, ATO Congresium'da bu yıl dördüncüsü düzenlenen Ankara Mobilya Fuarı'nın (ANKAFF) açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin son zamanlarda dış mihrakların oyununa sahne olduğunu, bu oyunları birlikte bozacaklarını söyledi.

Kızılay'da ve Merasim sokakta gerçekleştirilen terör saldırıları sonrası esnafını ziyaret ettiklerini anlatan Bezci, ATO Meclisi'nin yaraları sarmak için 3,5 milyon lira kaynak ayırdığını dile getirdi.

Bezci, Siteler'in mobilyanın göz bebeği olduğuna dikkati çekerek, "Ben 7 yaşımdayken babam Siteler'de kerestecilik yaptı. Buradaki el emeği hiçbir yerde yok" ifadelerini kullandı.

Ankara Mobilya Fuarı'nın açılışına, AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, AK Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan, Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Ankara Başkanı İlhan Erdal, Ankara Marangozlar Odası Başkanı Rıdvan Aktaş, Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Odası Başkanı Hüseyin Taklacı, Ofis Mobilyaları Sanayi ve İş Adamları Derneği (OMSİAD) Başkanı Ercan Ata, Mobilya Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (MOSFED) Başkanı Ahmet Güleç'in de aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

Açılışın ardından katılımcılar fuar alanını gezdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.