Ankara ve Diyarbakır'daki terör saldırıları

Ankara ve Diyarbakır'daki terör saldırıları
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan: - "Birlik ve beraberliğimize yönelik eli kanlı hainlerce gerçekleştirilen alçakça saldırıları şiddetle kınıyorum"

SAMSUN (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Ankara ve Diyarbakır'daki terör saldırılarını kınadı.

Karaaslan, yaptığı yazılı açıklamada, Ankara'daki saldırıda yaşamını yitiren asker ve sivillere Allah'tan rahmet, yakınları ile Türk milletine başsağlığı, yaralılara ise acil şifa diledi.

Türkiye ile Türk milletinin birliğini, dirliğini ve huzurunu bozmak isteyenleri kınayan Karaaslan, şunları kaydetti:

"Nereden beslenirse beslensin, bugüne kadar olduğu gibi terörle mücadelemiz aynı kararlılıkta devam edecektir. Terör asla amacına ulaşamayacak. Ülkemiz teröre karşı meşru müdafaa hakkını her zaman, her yerde ve her durumda kullanacak ve saldırıların üstesinden gelecektir. Terörün ülkenin istikrarını bozmasına fırsat vermeyeceğiz. Birlik ve beraberliğimize yönelik eli kanlı hainlerce gerçekleştirilen alçakça saldırıları şiddetle kınıyorum."

Karaaslan, Diyarbakır'da askeri araca düzenlenen bombalı saldırıda 6 askerin şehit edilmesini de kınayarak, "Askerlerimizin şehit olmasından derin üzüntü yaşıyoruz. Şehitlerimize rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum'' ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.