Ankara ve Diyarbakır’daki terör saldırısına tepkiler

Ankara ve Diyarbakır’daki terör saldırısına tepkiler
SİVAS (AA) - Sivas'ta bazı kurum ve kuruluşların temsilcileri, Ankara ve Diyarbakır’daki terör olaylarına tepki gösterdi.Sivas Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi...

SİVAS (AA) - Sivas'ta bazı kurum ve kuruluşların temsilcileri, Ankara ve Diyarbakır’daki terör olaylarına tepki gösterdi.

Sivas Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yüksel Demirgil, yayımladığı mesajda, şehitlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diledi.

Hiçbir zaman teröre teslim olunmadığını vurgulayan Demirgil, "Bundan sonra da olmayacağız. Türkiye'nin birlik ve beraberliğine kast eden hain terörün tuzağına düşmeyeceğiz. Vatanımıza ve milletimize karşı yapılan terör saldırılarını lanetle kınıyorum. Türkiye'nin içinden geçtiği bu zor zamanlarda barışa, huzura, güvene olan inancımız hiç azalmamalıdır. Türkiye olarak bu zor zamanları birlikte durarak ve birbirimize inanarak atlatacağız. Acının tarife ihtiyacı yoktur. Türkiye’nin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal ise mesajında, ülkenin birlik ve beraberliğini kimsenin bozamayacağını belirtti.

Köksal, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Ankara’da meydana gelen terör saldırısında masum vatandaşlarımız hayatını kaybetmiş, onlarca vatandaşlarımız da yaralanmıştır. Terör örgütünün yapmış olduğu hain ve kalleşçe saldırıları şiddetle ve nefretle kınıyoruz. Vatanımızı, birlik ve beraberliğimizi, huzurumuzu bozmaya kimsenin hakkı yoktur. Ülkemiz üzerinde oynanan kirli oyunlara da asla müsaade etmeyeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti güçlü bir devlettir. Ülkemiz üzerinde oynana bu oyunu da mutlaka bozacaktır. Birlik ve beraberliğimize yönelik olarak yapılan bu saldırılar asla amacına ulaşamayacaktır. Terör olayları ve arkasındaki karanlık odakların yapmış olduğu bu tür saldırılar ülkemizdeki huzur ve kardeşliğimizi de asla bozamayacaktır."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.