Ankara’da feci kaza 3 ölü 1 yaralı

Ankara’da feci kaza 3 ölü 1 yaralı
Ankara'da iddiaya göre üst geçidi kullanmayarak yolun karşısına geçmeye çalışan aileye araç çarptı.

Ankara'da iddiaya göre üst geçidi kullanmayarak yolun karşısına geçmeye çalışan aileye otomobil çarptı. Kazada 3 kişi hayatını kaybederken, 1 çocuk ise hafif yaralı olarak kurtuldu.

iha-20240124aw127069-2.jpg

Olay, Ankara-Eskişehir yolu Temelli civarında meydana geldi. İddiaya göre üst geçidi kullanmayarak trafiğin hızlı seyrettiği yolda karşıdan karşıya geçmek isteyen 2'si çocuk 4 kişiye 34 FDE 878 plakalı araç çarptı. Etraftaki şahısların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, anne Şermin Öcal, anneanne Fatma Öcal ve 3 yaşındaki kız çocuğu Öykü Öcal'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada hafif yaralanan 10 yaşındaki Emre Öcal ise, Polatlı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis, aileye çarpan aracın sürücüsünü gözaltına aldı.

Kazaya tanık olan Müslüm Çakırgöz, "Bir anda ses duyduk ve geldik. Araç 4 kişiye vurmuş, 2 çocuk, bir anne ve anneannesi. Duyduğumuza göre 3 kişi ölmüş, 1 erkek çocukta yaşıyormuş" dedi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.