Ankara'da hırsızlık operasyonu

Ankara'da hırsızlık operasyonu
Başkent'te bir gecede 4 iş yerini soyduğu belirtilen beşi 18 yaşından küçük 6 şüpheli gözaltına alındı

ANKARA (AA) - Başkent'te bir gecede 4 iş yerini soyduğu belirtilen beşi 18 yaşından küçük 6 şüpheli gözaltına alındı. Yaşı küçük şüphelilerin emniyette benzer suçtan çok sayıda suç kaydı olduğu kaydedildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Çankaya'da 1 Mart gecesi 4 iş yerinin kepenkleri, kapı kilitleri ve cam kapıları kırılarak soyulması olayıyla ilgili çalışmasını tamamladı.

Ekipler, kasa, sigara, alkollü içecek ve para çalınan iş yerlerini ve iş yerlerine çıkan sokaklardaki güvenlik kamerası görüntülerini inceledi.

Kimlikleri belirlenen şüphelilerden 18 yaşından küçük O.Ö, Ç.B, H.H, M.F. ve S.Ş'nin yanı sıra Can D, adreslerinde gözaltına alındı.

Yaşları küçük şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldı. Yaşı küçük şüphelilerin emniyette benzer suçtan çok sayıda suç kaydı bulunduğu belirtildi.

Diğer şüpheli Can D, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.