Ankara'da ilginç olay: 30 bin lira yola saçıldı(TIKLA&İZLE)

Ankara'da ilginç olay: 30 bin lira yola saçıldı(TIKLA&İZLE)
İçerisinde 30 bin Türk Lira olan poşeti arabanın üzerinde unutan Yunus Emre Albaslan aracına binerek hareket etti.

İçerisinde 30 bin Türk Lira olan poşeti arabanın üzerinde unutan Yunus Emre Albaslan otomobiline binerek hareket etti. Unutulan poşet içerisindeki 30 bin lira ise yola saçıldı.

Olay, Ankara'nın Sincan ilçesinde oldu. Edinilen bilgilere göre, Yunus Emre Albaslan, yakında evlenecek olan kardeşi Samet Albaslan'a mobilya almak için 30 bin lira parsını yanına aldı. Parayı yanında taşıyan Albaslan, kendi arabasından inip kardeşinin arabasına binmek istediği sırada kapının açılmadığını fark etti o esnada içi para dolu poşeti arabanın bagaj kapağı üstüne koydu. Daha sonra ise arabaya binen Albaslan, 30 bin Türk lirası olan poşeti aracın üstünde unuttu ve hareket etmeye başladı. O sırada ise poşet içerisindeki paralar yola dağıldı. Neredeyse 500 metre ilerledikten sonra içi para dolu poşetin olmadığını fark eden Albaslan, hareket etmeye başladığı noktaya geri ilerledi. Sonrasında parayı arayan Albaslan, bir görgü şahidinden saçılan paraların başkası tarafından toplandığını öğrendi. Albaslan'ın durumu polise bildirmesinin sonrasında ise olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

PARAMI ALANIN ŞAHIS ELİNİ VİCDANINA KOYSUN VE GETİRSİN

Paranın yanında olmadığını fark edince geri döndüğünü belirten Yunus Emre Albaslan, "Ters şeritten direkt ilk hareket ettiğim yere geldim. Oralara baktım, baya bir oyalandım. Sonra kardeşimi aradım ve "gel bir çabuk, parayı düşürdüm ve gel bir sen beraber arayalım" dedim. O da iş yerinden çıktı ve geldi. Burada beraber tırların altına baktık yok. En son polis ekiplerini aradık durumu söyledik. Güvenlik arkadaşlara da sorduk gören olmamış. 22.30'a kadar buradaydım. Evime gittim ve sabah tekrar geldim. Tekrar güvenlikteki arkadaşlara sordum. O esnada yanıma gelen bir abi eğilen birinin yerdeki parayı topladığını bana anlattı O benim kardeşimin mobilya parasıydı. Toplayan kişi elini vicdanına koysun ve getirsin parayı rica ediyorum. Ben kardeşimin mutluluğu için çalıştım, çabaladım. Onun da evini, yuvasını kurmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

SANKİ PARA KENDİSİNİNMİŞ GİBİ TOPLUYORDU

Vardiya değişimi sonrası iş yerinden çıkış yaptığını söyleyen Süleyman Tanrıyağkulu ise "İşten çıkınca biraz yürüyeyim hareket edeyim dedim. Giderken bir tane arkadaş eğilmiş, yola saçılan paraları alıyordu. Ben paraları onun zannettim. Sağa sola falan bakmıyordu rahat bir şekilde, bir tedirginliği de yoktu. Sanki para, kendisininmiş gibi topluyordu. Ben de şüphelenmedim. "Parasını düşürmüş herhalde " dedim. Sabah işe geldiğimde durumu güvenlik arkadaştan öğrendim. İnşallah bulunur" dedi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.