Ankara'da Kayıp Şahsın Cesedi Bulundu

Ankara'da Kayıp Şahsın Cesedi Bulundu
Ankara’da kendisinden iki gündür haber alınamayan kayıp şahsın cesedi bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Yenimahalle’deki evinden işe gitmek için ayrılan Ünsal Gök’ten (49) haber alamayan ailesi, polise kayıp başvurusunda bulundu. Kayıp Ünsal Gök’ün cep telefonu sinyalini takibe alan yetkililer, son sinyal noktasının Kazan’ınKurtboğazı Barajı mevkii olduğunu belirledi.

Ailesi ve jandarma olay yerine geldiğinde Ünsal Gök’ün aracının yolun kenarında park halinde durduğunu gördü. Aracın ön camında Gök’ün işlerinin kötü gittiğini ve kimsenin bir suçu olmadığını belirten bir not bulunması üzerine çevrede arama başlatıldı. 

Aramalar sonuç vermeyince olay yerine Büyükşehir Belediyesi Sualtı Arama Kurtarma ekibi çağrıldı. Dalgıçların yaklaşık bir saatlik araması sonucu kıyıdan 5 metre ileride ve suyun 5 metre altında Gök’ün cesedine ulaşıldı. Ailesi sinir krizleri geçirdi. Kazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ünsal Gök’ün cesedi, savcının incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Gök’ün dayısı olan avukat Hasan Dülgeroğlu, yeğeninin mazbut ve efendi birisi olduğunu belirterek, “Milli İstihbarat Teşkilatı’ndan emekli olduktan sonra kayınpederinin de desteğiyle bir ortağıyla birlikte müteahhitlik yapmaya başladı.

Satışlar yolunda gitmeyince ayrılanlar sıkıştırmış ‘tapumuzu ver’ diye. Bundan dolayı kendisi bunalıma girmiş. İntihar ettiğini düşünüyoruz. Çünkü aracın içinde ön camda bir de mektup bırakmış maddi sıkıntı içinde olduğunu anlatan ve ‘hakkınızı helal edin’ diye yazılı. Dün sabah saat 10.00 sıralarında kahvaltı yaptıktan sonra evden ayrılmış. İnşaata uğramış, köpeklere yiyecek vermiş. Hayvanları severdi kendisi. Daha sonra da haber alınamamış. Ancak cep telefonu sinyal takibiyle yeri tespit edilebilmiş” diye konuştu.

Evli ve 19 yaşında bir oğlu bulunan Ünsal Gök’ün cenazesinin yarın Çorum’un Alaca ilçesinde toprağa verileceği bildirildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.