Ankara'da Kumar Operasyonu

Ankara'da Kumar Operasyonu
İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince düzenlenen operasyonda, kumar oynadıkları tespit edilen 175 kişiye 79 bin 450 lira para cezası kesildi

ANKARA (AA) - Ankara Jandarma Komutanlığı ekiplerince düzenlenen operasyonda kumar oynadıkları tespit edilen 175 kişiye 79 bin 450 lira para cezası uygulandı.

Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Mamak'ın Bayındır, Yenimahalle'nin Yuva ve Yakacık, Etimesgut'un Yapracık ile Çankaya'nın Yakubabdal mahallelerinde kumar oynatıldığı ihbarını aldı.

Belirlenen adreslere düzenlenen eş zamanlı operasyonda, 81 bin 30 lira, 3 televizyon, 1 pos cihazı, 1 projeksiyon, 8 hesap makinesi, 3 tombala makinesi ile çok sayıda tombala kartı ve oyun pulu ele geçirildi.

Kumar oynadıkları tespit edilen 175 kişiye 79 bin 450 lira para cezası uygulandı. Kumar oynatılan ev ve iş yerleri zabıta ekiplerince mühürlendi.

"Kumar için yer ve imkan sağlamak" suçundan gözaltına alınan Y.K, G.G. ve S.Ş'nin tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.