Ankara'da olimpiyat heyecanı

Ankara'da olimpiyat heyecanı
- TMOK'un desteğiyle hayata geçirilen P&G Olimpiyatlar Sergisi, 13-15 Mayıs'ta Ankamall AVM'de görülebilecek


ANKARA (AA) - Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'nin (TMOK) desteğiyle hayata geçirilen P&G Olimpiyatlar Sergisi, Ankara'ya geliyor.

Brezilya'da 5-21 Ağustos'ta düzenlenecek 2016 Rio Olimpiyat Oyunları öncesinde, Türkiye'nin farklı illerini gezerek olimpiyat heyecanını yaşatan sergi, 13-15 Mayıs'ta Ankamall AVM'de başkentlilerle buluşacak.

Olimpiyat Oyunları sponsorluğu çerçevesinde "Teşekkürler Anne" kampanyasını yürüten P&G tarafından organize edilen sergide, efsane boksör Muhammed Ali'nin boks eldiveni, ünlü basketbolcu Michael Jordan'ın imzalı ayakkabısı ve dünyanın en iyi yüzücüsü unvanını kazanan ABD'li yüzücü Mark Spitz'in madalyasının yanı sıra olimpiyat meşalesi gibi birçok özel parça görülebilecek.

TMOK arşivindeki özel parçaların da ziyaretçilerle buluşacağı sergi alanında ayrıca, anne ve çocukların spor dolu eğlenceli dakikalar geçirebilmesi için özel bir oyun alanı da bulunacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.