Ankara'da otomobil hırsızlığı operasyonu

Ankara'da otomobil hırsızlığı operasyonu
Ankara, İstanbul ve Sakarya'da 17 otomobil çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 4 zanlı tutuklandı- Şüphelilerin bir otomobili çalma anı güvenlik kamerasına yansıdı

ANKARA (AA) - Ankara, İstanbul ve Sakarya'da otomobil hırsızlığı yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 4 zanlı tutuklandı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, 7 ay boyunca otomobil hırsızlarına yönelik teknik ve fiziki takip çalışması yaptı.

Ankara, İstanbul ve Sakarya'da otomobil hırsızlığı yaptıkları belirlenen R.Ö. ve T.Ö. kardeşler ile M.A. ve F.A, düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alındı.

Şüphelilerin çaldıkları 17 otomobilden bazılarını parçalayarak, bazılarını da hasarlı araçlarla şasi numaraları ve kayıtlarını değiştirerek piyasaya sürdüğü tespit edildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından "otomobil hırsızlığı, nitelikli hırsızlık, kilit kırmak suretiyle ikametgahtan hırsızlık, ev ve iş yerinden kontak anahtarı hırsızlığı, yurt dışından otomobil hırsızlığı, çalıntı araçların motor ve şasi numaralarını değiştirmek suretiyle resmi belgede sahtecilik, hacizli ve yakalamalı otomobilleri parçalamak, haksız kazanç ve dolandırıcılık" suçlamasıyla mahkemeye çıkarılan 4 şüpheli tutuklandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.