Uğur Özteke

Uğur Özteke

Ankara’daki Çirkinlik Bize Yakışmaz

Ankara’daki Çirkinlik Bize Yakışmaz

Ne yazık ki Türkiye’de özellikle de Ankara’da başta siyasi partilerin Genel Başkanları olmak üzere gittikçe çirkinleşen ya da çirkinleştirilen siyasi atmosfer bizi, sizi belki şahıs olarak üzüyor. Ama bugün sizlerle paylaşacağımız fotoğraflar bizleri üzmenin dışında kötü kötü de düşündürüyor.

Bu fotoğrafları bize yine bir dostumuz gönderdi. Bunlar salıyı çarşambaya bağlayan gece olmuş. Önce sadece şu iki fotoğrafa bakalım.

foto-1-002.jpg

foto-2-002.jpg

Okurumuz böyle üç beş kareyi bizimle paylaştıktan sonra da altına şöyle not düşmüş;

“Aydoğdu’da bu gece siyasi parti bayrakları koparılmış. Söylentilere göre gece 3 civarında belirlenemeyen gruplar şehrin değişik 5 ayrı yerinde de bu eylemi gerçekleştirmişler.”

…………

Aman lütfen dikkat.

Biz millet olarak çabuk gaza geliriz.

Konyalıyız. Rahatız.

Dünya yansa umurumuzda olmaz. …

Hepsi tamam ama Ankara’da çakılacak küçük bir kıvılcım Allah korusun yakar mı yakar. Nasıl olsa bizleri yönetenler bizi dinlemez ama sözümüz Konya’daki dostlarımıza, okurlarımıza. Bu şehirde yaşanabilecek en küçük bir olumsuzluk hepimize zarar verin. Lütfen sükûnet. Lütfen sabır. Ve lütfen hoşgörü…

BU FOTOĞRAF KARESİ DE

KARAPINAR’DAN GELDİ

Dünkü yazımızı hatırlıyor musunuz? Karapınar’daki bir okurumuz bize kendi sıkıntılarından söz etmişti. İşte dün bir de şu fotoğrafı göndermiş. Yani kendi kendilerine mallarını koruyorlarmış.

foto-3.jpg

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Akıllı adam için kelimeler kasadır. Yalnızca para saymaya yarar. Aptal adam içinse kelimeler paradır.

 

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Mahmuriye Mahallesi’nde sokak aralarında da olsa sinyal aletini kullandığımız zaman ADAM oluruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR