Ankara'daki patlama

Ankara'daki patlama
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çelik:- "Vatandaşlarımızın en yoğun olduğu bölgelerden birinde bu saldırının gerçekleşmesi terörün alçaklığını ve hainliğini bir kere daha gösteriyor. Bu saldırılarda oluşan kayıplarımızdan çok acı duyuyoruz"

ANKARA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, vatandaşların en yoğun olduğu bölgelerden birinde bu saldırının gerçekleşmesinin terörün alçaklığını ve hainliğini bir kere daha gösterdiğini belirterek, "Bu saldırılarda oluşan kayıplarımızdan çok acı duyuyoruz" ifadesini kullandı.

Çelik, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından Ankara'daki patlamaya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ömer Çelik, şunları kaydetti:

"Terör Ankara'da alçakça saldırdı. Lanetliyoruz bu saldırıyı. Vatandaşlarımızın en yoğun olduğu bölgelerden birinde bu saldırının gerçekleşmesi terörün alçaklığını ve hainliğini bir kere daha gösteriyor. Bu saldırılarda oluşan kayıplarımızdan çok acı duyuyoruz. Ama mücadele kararlılığımız daha da artıyor. Ülkemizi terörün teslim almasına müsade etmeyeceğiz. Hep birlikte karşı duracağız. Gün, 'ben Türkiye'yim' deme günüdür. Terör dehşet ortamı oluşturmak istiyor. Başta medyamızın yayınları olmak üzere hepimiz, terörün dehşetini yaymasını engellemeliyiz. 'Ben Türkiye'yim' diyerek bu lanetli terör eylemine karşı birbirimize daha çok kenetleneceğiz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.