Ankara'daki patlama

Ankara'daki patlama
Başbakan Yardımcısı Elvan:- "Lanet olsun bu insanlara, bunları gerçekleştirenlere; kim nasıl, ne şekilde yaptıysa, lanetliyoruz"

TBMM (AA) - Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, Ankara'daki patlama hakkında, "Lanet olsun bu insanlara, bunları gerçekleştirenlere; kim nasıl, ne şekilde yaptıysa, lanetliyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Elvan, Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Kanunu Tasarısı'nın görüşüldüğü, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonunda, milletvekillerinin, Ankara'daki patlamayla ilgili sorusunu yanıtladı.

Patlama hakkında şu ana kadar net bir bilgi olmadığını belirten Elvan, "Ankara Valiliğinin 5 ölü olduğuna dair açıklaması var. Lanetliyoruz. Hele hele insan haklarıyla ilgili tasarıyı görüştüğümüz bir anda böyle bir patlamayla karşı karşıya kalmak çok üzücü. Lanet olsun bu insanlara, bunları gerçekleştirenlere; kim nasıl ne şekilde yaptıysa" diye konuştu.

Elvan, patlama hakkında bilgi geldikçe bunları komisyonda paylaşacağını söyledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.