Ankara'daki terör saldırısı

Ankara'daki terör saldırısı
Ankara Valisi Kılıçlar: - "Birlik ve beraberliğimize, halkımızın huzur ve güvenine kasteden bu hain saldırılar, milletimizin vicdanında en güçlü şekilde mahkum olacak, güvenlik güçlerimiz eliyle de en sert karşılığı bulacaktır"

ANKARA (AA) - Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, "Birlik ve beraberliğimize, halkımızın huzur ve güvenine kasteden bu hain saldırılar, milletimizin vicdanında en güçlü şekilde mahkum olacak, güvenlik güçlerimiz eliyle de en sert karşılığı bulacaktır" ifadesini kullandı.

Vali Kılıçlar, yaptığı açıklamada, dün akşam gerçekleştirilen bombalı saldırıda hayatını kaybeden Türk Silahlı Kuvvetleri personeline ve vatandaşlara Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Türk milletine sabır ve başsağlığı diledi.

Aynı saldırıda yaralanan Türk Silahlı Kuvvetleri personeli ve vatandaşlara da "acil şifa" dileyen Kılıçlar, şunları kaydetti:

"Birlik ve beraberliğimize, halkımızın huzur ve güvenine kasteden bu hain saldırılar, milletimizin vicdanında en güçlü şekilde mahkum olacak, güvenlik güçlerimiz eliyle de en sert karşılığı bulacaktır. Bu uğurda bugüne kadar verdiğimiz şehitlerimiz ile kahraman gazilerimiz, geleceğimizin en büyük teminatı olacaktır. Bu vesileyle bir kez daha ilimizdeki hain terör saldırısında hayatını kaybeden Türk Silahlı Kuvvetleri personeline ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralananlara da acil şifalar diliyorum."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.