Ankara'daki terör saldırısı

Ankara'daki terör saldırısı
İstiklal Madalyalılar Derneği, Maliye Memurları Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği ile DİSK üyeleri saldırının gerçekleştiği yere karanfil bırakıldı

ANKARA (AA) - İstiklal Madalyalılar Derneği, Maliye Memurları Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği ile DİSK üyeleri, başkentteki terör saldırısının gerçekleştiği yere, yaşamını yitirenler anısına karanfil bıraktı.

İstiklal Madalyalılar Derneği Başkanı Torun Mengüloğlu ve beraberindeki gaziler, Kızılay'da bir araya gelerek saldırının gerçekleştiği Merasim Sokak'a kadar yürüdü.

Mengüloğlu, burada yaptığı açıklamada, İstiklal Madalyası'nı gururla taşıdığını belirterek, 81 ilden Ankara'ya gelen üyelerinin olduğunu ve derneğin üyelerinin Kurtuluş Savaşı'nda mücadele veren gazilerden oluştuğunu söyledi.

Grup, açıklamanın ardından patlamanın gerçekleştiği yere karanfil bıraktı.

Öte yandan, Maliye Memurları Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği ile DİSK üyelerinden oluşan bir grup da patlamanın yaşandığı yerde dua, edip karanfil bıraktı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.