Ankara'daki terör saldırısı

Ankara'daki terör saldırısı
Güvenpark'taki terör saldırısında Anayasa Mahkemesindeki bir teknik personelin annesi, babası ve kız kardeşi de hayatını kaybetti- Anayasa Mahkemesi: - "Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, Mahkememiz personelinin de içinde bulunduğu yakın

ANKARA (AA) - Anayasa Mahkemesinde teknisyen olarak çalışan bir personelin, annesi, babası ve kız kardeşinin durakta bekledikleri sırada terör saldırısı nedeniyle hayatını kaybettiği bildirildi.

Anayasa Mahkemesi Başkanlığından yapılan açıklamada, "Ankara'da meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, Mahkememiz personelinin de içinde bulunduğu yakınlarına sabır ve yaralılara acil şifalar diliyoruz. Ülkemizin huzurunu ve birliğimizi hedef alan bu alçak saldırıların amacına ulaşamayacağına olan inancımızı yineliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun" ifadeleri kullanıldı.

Yüksek Mahkeme'de teknisyen olarak görev yapan personelin aile üyeleri Bağdat, Muharrem ve Perihan Çermik'in cenazeleri bugün ikindi namazını müteakip Karşıyaka Camisinde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Cenaze törenine Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan'ın da katılması bekleniyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.