Ankara'daki terör saldırısı

Ankara'daki terör saldırısı
Anavatan Partisi Genel Başkanı Çelebi ve bazı sivil toplum kuruluşu üyelerince saldırının gerçekleştiği noktaya karanfil bırakıldı

ANKARA (AA) - Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi ve bazı sivil toplum kuruluşu üyeleri, Kızılay'da 13 Mart'ta terör saldırısının gerçekleştiği noktaya yaşamını yitirenler anısına karanfil bıraktı.

Çelebi ve beraberindekiler, patlamanın meydana geldiği yerde dua etti. Aynı yere karanfil bıraktıktan sonra bir açıklama yapan Çelebi, şehitlere rahmet, yakınlarına ve Türk milletine başsağlığı, yaralılara ise acil şifa diledi.

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Başkanı Hasan Kütük ve bağlı sendikalara üye bir grup da saldırının gerçekleştiği alana karanfil bıraktı.

- "Ben de Kürt'üm, bunu yapanın dini, imanı olamaz"

Öte yandan, emekli öğretmen olduğunu söyleyen bir kadın, patlamanın yaşandığı alanda, gözyaşları içerisinde teröre tepki gösterdi. Emekli öğretmen, tepkisini, "Ben de Sarıkamışlıyım, Karslıyım ve Kürt'üm. Bu saldırıyı yapanın dini, imanı olamaz. Annelere, öğretmelere sesleniyorum. Bu ülkeye ve evlatlarına sahip çıkalım" sözleriyle dile getirdi.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.